На обласних змаганнях наші земляки найшвидші

На обласних змаганнях наші земляки найшвидші

У місті Вінниця 15 та 16 вересня на спортивних майданчиках ДЮСОБ-Колос відбулося спортивне свято.

Це були обласні фінальні змагання літніх сільських спортивних ігор “Вінниччина-2018”. У цьому представницькому турнірі взяли участь команди 21 району області. Усього було заявлено 378 спортсменів. Серед них були й наші земляки, козятинці. Проходили змагання у восьми видах програми (перетягування канату, легкоатлетичного кросу, армспорту, гирьового спорту, настільного тенісу, шашок, міні-футболу, волейболу).
За нашу команду на цих змаганнях виступали спортсмени, які відзначились на 26 районних сільських спортивних ігор Козятинщина 2018. До складу збірної нашого краю було заявлено 13 призерів та переможців районних змагань. Перші нагороди в скарбничку козятинської команди вибороли легкоатлети. Марія Павлова з Махаринець, Варвара Франчук (Пляхова), Костянтин Олексюк (Зозулинці) вибороли золоті нагороди, у них — перше місце.  Вадим Підручний посів друге місце. У королеви спорту— легкій атлетиці нашій команді не було рівних і в командному заліку.
Хорошого успіху в командному заліку досягли спортсмени армспорту. Андрій Довгалюк з Пиковця став переможцем. Людмитла Козаченко (Пляхова) стала срібним призером, а  Анатолій Козаченко став лауреатом бронзової нагороди. У командному заліку цього виду програми наші спортсмени другі.

Як завжди, потужно виступили тенісисти Олена Кузнець та Іван Поберій (Сестринівка). Їм не було рівних у змаганнях з настільного тенісу – 1 місце в особистому та командному заліку.

Порадували козятинців спортсмени гирьового спорту. Тандем силачів з села Козятин  Сергій Гаврилюк та Василь Білоус поступилися тільки двом атлетам. Вони у своїх вагових категоріях посіли 3 місце.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up