На околиці Махнівки провели велопробіг

На околиці Махнівки провели велопробіг

У суботу, 22 травня, в Махнівці відбувся фестиваль під назвою  «Я на велосипеді – ні обмежень, ні кордонів». Велопробіг махнівська громада провела в рамках святкування Дня Європи у Вінницькій області. 

 Стартував велопробіг о  десятій ранку. В ньому взяли участь близько тридцяти велосипедистів. Серед учасників велопробігу були учні молодших та старших класів школи Махнівки, вчителі цього учбового закладу.

Також  заході взяли участь сільський голова Павло  Кузьмінський, начальник відділу освіти, культури та спорту Інна Коліжук, директор КУ «Спорт для всіх» Олена Поліщук, директор КЗ «Центр дозвілля» Олександр Бонюк,староста села Перемога Майя Поліщук. з родиною, спортивний інструктор Петро Міськов та мешканці села Перемога.  Враховуючи, що у велопробігу брали участь учні молодших класів, він був далеким від етапів професійних велосипедистів. Довжина дистанції – лише три кілометри в одну сторону. Пелейтон велосипедистів починався біля Храму і пролягав в межах околиці села Махнівка, який в обидві сторони супроводжувала поліція.

Відео дня

На фініші учасників велопробігу нагороджували солодощами, за спонсорської підтримки директора КУ «Спорт для всіх» Олени Поліщук . та спортивного інструктора  Володимира Бошка.

Учасникам фестивалю велозабіг дуже сподобався. Вони подякували організаторів, а ті в свою чергу обіцяли велосипедистам нову зустріч. 

Фото Олександра Бонюка. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up