На сесію готують ще одне протиправне рішення!

На сесію готують ще одне протиправне рішення!

Землю під “свайним полем” планують вкрасти

На розгляд сесії міської ради, яка запланована на завтра 16 лютого 2018 року, виноситься питання про передачу  земельної ділянки за адресою вулиця Грушевського, 46, в народі іменується котлован зі сваями напроти ринку “Хлібодар”. Дана оборудка викликає багато запитань. Відомо, що фірма, якій хочуть віддати свайне поле, ТОВ «ВІНАГРОІНВЕСТ» зареєстровано за адресою вул. П. Орлика, 10 (приміщення сільгоспуправління). Це товариство не можна розшукати. Можливо, це пан Хаврук, який там має кабінет? Фірма зареєстрована в 2016 році. Власник Денісов Ігор Вікторович проживає м. Донецьк. Звітність до ДПІ не здається. Податки не сплачуються. Оформлених людей на роботу немає. Оренда за землю не сплачується.  

Майно ДП МО України УКРвійськбуд (які охороняють дане незавершене будівництво) знаходиться під арештом. Як державне підприємство може продати арештоване майно? Підставою для реєстрації незавершеного будівництва є дозвіл на початок робіт від 2008 року. А фірма зареєстрована в 2016 році. Внести зміни в дозвіл не можна. Видається новий!

19 січня 2018  внесено зміни в дозвіл, а реєстрація права власності ВІНАГРОІНВЕСТУ — 2 лютого 2018 року. Але фірма не будувала і не купувала незавершене будівництво. Усе робиться поспіхом, щоб передати фірмі землю і далі продати.

Відео дня

Хочу зауважити, що це центр Козятина. І, якщо УКРвійськбуд  відмовився від майна, то місто має взяти його на баланс, як безгосподарне. Ділянка ж повинна надаватися бажаючим через конкурс чи аукціон.

Прошу правоохоронні органи, активістів, небайдужих не ручних депутатів зважити на ці фати і не допустити розбазарювання майна громади.  

Вероніка ЛЮБІЧ


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Валерия Нагорняк

    Бо))) какие больные люди! Дайте нормальным людям что то строить в нашем городе! Из за таких как вы к нам не то что бизнес не прийдет, а еще и объезжать будут Казатин 17 дорогой. Когда вы наконец научитесь думтаь о людях а не о своей опостылевшей всем нам политике?
  • Катерина Савчук

    Ця земля належить місту і буде належати, бо її нікому не продають а дають в оренду щоб для Козятина побудували будинок! Це що погано????????
  • Автор Неизвестный

    Реально нашу газету Ріа за такий наклеп можуть подати на суд - на декілька мільйонів гривень. Ще й інвесторів відляюкують Ото розуму!!!
  • Свобода

    Брехун Байбак накатав нікчемний пасквіль з повним набором суцільної брехні про гарну справу для міста! За 26 Незалежності України в нашому сісті вперше збудують багатоквартирний будинок який стане головною окрасою Козятина. А шайка-лейка під назвою Баба Яга проти всього під назвою команда Байбака брехнею про крадіжки і повну маніпуляцію про законні процедури задля залучення інвестицій в такі важкі часи бореться за те, щоб на тому місті ще 26 років був смітник і калічились дітки. Ганьба людям які хочуть дорватись знову до бюджету і розбазарювати Козятин. Свого часу команду Байбака вже зловили на хабарі, хочемо ще раз? Хай люди будують для міста і розвивають! У Баб Ягів на смітник!

    Максим Українець reply Свобода

    ,А при чому тут Байбак, який працює при владі?!! І з нею за одне. Думайте, що коментуєте! Якби зловживав хабарями, то не сидів би біля представника Президента в районі в якості радника. А меру Козятина-стид і позор. Люди, які вклали свої частки в це будівництво і мають договори-угоди з військбудом, не допустять, щоб ганебге рішення сесії міської ради 16 лютого, ввійшло в дію. вони вже об'єднуються, так що пан свобода йдіть на вінницькі сайти і коментуйте там дії Коровія, якщо вистачить розуму, або читайте лекції партіям
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up