На строкову службу до Збройних Сил України ідуть 20 юнаків з Козятинщини

На строкову службу до Збройних Сил України ідуть 20 юнаків з Козятинщини
  • Сьогодні, 1 жовтня, на території Козятинського районного військового комісаріату відбулися урочисті проводи призовників осіннього призову 2019 року.

На строкову службу до Збройних Сил України ідуть 20 юнаків з Козятинщини, яким підійшов час розпрощатися з домашніми звичками та присвятити себе служінню Батьківщині, поповнивши лави її захисників.


Дана подія - завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, а у батьків – викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.

Відео дня

— Цього осіннього дня щоб провести хлопців зібралися батьки, родичі, друзі тих, хто через кілька днів виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни. Відкриваючи захід районний військовий комісар, підполковник Микола Янчук зазначив, що добіг завершення другий етап підготовки до строково-військової служби, сьогодні ми проводжаємо найкращих призовників Козятинщини, які невдовзі проходитимуть службу в навчальних центрах ЗСУ, здобуваючи військово-облікові спеціальності, а також - у військових частинах забезпечення Збройних Сил, — пишуть на сайті РДА. — Він також наголосив, що строковики не служитимуть у військових підрозділах, які залучені до проведення антитерористичної операції на сході України, а перебуватимуть виключно в пунктах постійної дислокації своїх військових частин.


Присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять всіх тих, хто віддав своє життя, захищаючи свободу та незалежність України.
Благословив завтрашніх солдатів на новий, відповідальний і дуже непростий етап їхнього настоятель храму св. пророка Іллі, протоієрей Роман Масира, який окропив хлопців свяченою водою та кожному подарував натільний хрестик, символ оберегу.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • миша

    сразу бы кулю в лоб  выдавали
  • миша

    это мясо.....ждите гробы  с Донбасса

    Inko Gnito reply миша

    Покажіть мені хоч 1 срочника, який на Донбас зараз їздить.. бажано після 2016 року...(давно вже така практика - відсутня, а ті хто їздили (можливо) - за власним бажанням, ніхто нікого ніколи не заганяв, у всіх благо розуму вистачало)...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:46 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up