На своєму полі “Моноліт” переміг: 5:0

На своєму полі “Моноліт” переміг: 5:0

У неділю, 2 вересня, на стадіоні “Локомотив” відбулася футбольна зустріч між вінницьким “Феніксом” та козятинським “Монолітом”. Це була гра 2 туру обласного чемпіонату у вищій лізі.

Перемогла козятинська команда з рахунком 5:0, а, точніше, 0:5. Команда “Моноліт” в цій зустрічі на власному стадіоні була гостями. Вінничани не мають власної спортивної бази. І на звітну зустріч обрали наш “Локомотив”, як одне із кращих футбольних полів області.

З початку гри козятинці затисли свого суперника на їхній половині поля. Гра в короткий пас була на руку вінничанам. Вони встигали підстраховувати партнерів по команді. Виникала небезпека біля воріт “Фенікса”, коли гравці “Моноліта” використовували довгі передачі на хід партнеру по команді. А відкрили гості рахунок після красивої комбінації, яку завершив Олексій Тверезенко. Після забитого м’яча, Олексій помінявся місцями з Олегом Єроменком. Саме останній у зв’язці з Андрієм Хрещинюком створили другий гол у ворота номінальних господарів.

Відео дня

Гол, забитий Андрієм, став окрасою всього матчу.

Рахунок 0:2 протримався недовго. На 45-й хвилині знову відзначився Олексій Тверезенко. Гол в роздягальню став дублем для Олексія. З рахунком 0:3 завершилась перша половина зустрічі.

У другому таймі козятинці ще двічі досягали успіху. Спочатку Олексій Тверезенко забив свій третій м’яч в цьому поєдинку. А під кінець зустрічі відзначився Андрій Веретинський. Він свій гол забив з точки. Призначений одинадцятиметровий удар був   за грубу гру в карному майданчику проти самого Андрія. Виконав вирок арбітра сам постраждалий.

Після цієї перемоги козятинські футболісти лідирують у турнірній таблиці. У них 6 залікових очок і різниця м’ячів +11.

Наступна гра “Моноліта” 8 вересня з минулорічним чемпіоном — спортсменами “Світанку-Агросвіт Шляхова” з Бершаді.  

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up