На території другої школи під час негоди впало дерево

На території другої школи під час негоди впало дерево

На минулому тижні на території школи №2 по вул. Героїв Майдану впало дерево. З корінням вивернулось з землі дуже крупне і на вигляд здорове дерево. І тільки завдяки щасливому випадку ніхто не постраждав. В місті кожного року падають дерева: на стадіоні, на узбіччі доріг, у сквері Пушкіна, на прибудинкових територіях.

Про це повідомляють на сторінці міської ТГ

Нагадаємо, у ніч на 6 серпня Вінниччиною пройшлась негода. Через сильний вітер по регіону повалило чимало дерев. Лише до ранку надзвичайники прибрали 61 дерево. Аварійно-рятувальна розчистка триває й досі. Найбільше постраждав Хмільницький район.

— В 2021 році видалені вкрай небезпечні дерева на вул. Героїв Майдану, у дворі буд.12 по вул. Винниченка, у дворі буд.64 по вул. Грушевського, біля ТОВ «Козятинський м'ясокомбінат» по вул. Довженка, частина сухостійних дерев у міському сквері, біля управління газового господарства по пров. Кондрацького. Обстежили дерева на територіях Пиковецького, Сокілецького, Флоріанівського, Сестренівського, Кордишівецького старостинських округів. Дерева в більшості всихаючі, дуплисті, сухостійні. Обстежені дерева на територіях ДНЗ №4, ЗОШ №5 м.Козятин, — пишуть на сайті міської ради

Відео дня

Щодо міського скверу, то останнє обстеження дерев проводилось інженером -лісопатологом ДСЛП «Вінницялісозахист» в 2018 році. Тоді встановили 38 аварійно-небезпечних зелених насаджень. І як пишуть посадовці, з тих пір стан дерев тільки погіршився. Дерева мають такі дупла, куди вільно входить майже на всю довжину вимірювальна рулетка. Такі дерева під час негоди можуть повести себе непередбачувано.

— На даний час розпорядженням міського голови затвердило склад комісії по обстеженню зелених насаджень на території міських навчальних та виховних закладів, — додають в повідомленні

Впало деревоЗагиблого у Львівському парку курсанта Андрія Свояка похоронили у Махнівці
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up