На території локомотивного депо встановлять відеокамери

На території локомотивного депо встановлять відеокамери

Для виявлення порушників норм протипожежної безпеки та своєчасного попередження виникнення пожежно-небезпечних ситуацій

В газеті «RІА-Козятин» (30 серпня 2018 р.)  ми повідомляли про спалювання на території локомотивного депо Козятин мазутного ганчір’я.  Газета висловила припущення, що, влаштовуючи пожежі, локомотивники знищують свої промислові відходи.  

Після чергового візиту до начальника депо пана Григи, той завірив, що проведе службове розслідування з цього випадку і офіційно повідомить про прийняті міри.

Відео дня

Як повідомила газеті “RІА-Козятин” юрисконсульт локомотивного депо Козятин Оксана Трохимець, дійсно 25 серпня на території депо в місці зберігання побутових відходів було зафіксовано  загорання. Причина — кинутий недопалок сторонніми особами, про що на підприємстві складено відповідний акт та передбачені  певні заходи. За словами пані Трохимець, дана територія депо є відкритою і туди можливе проникнення сторонніх осіб, оскільки  загородження цієї території не дозволяється ДС ст. Козятин для забезпечення безпеки руху.

— В локомотивному депо Козятин приділяється велика увага дотриманню норм чинного природоохоронного законодавства, — запевнила юрисконсульт. — На підприємстві видані накази про призначення відповідальних осіб за протипожежний стан в приміщеннях та на території депо, розроблено ряд заходів, спрямованих на проведення робіт з охорони навколишнього природного середовища, укладено договори  з відповідними організаціями на вивезення та захоронення твердих побутових відходів депо а також на утилізацію небезпечних відходів.

З метою запобігання подібних випадків у подальшому, керівництво депо вирішує питання про встановлення камер спостереження в місцях, де зберігаються  побутові відходи депо, для виявлення порушників норм протипожежної безпеки та своєчасного попередження виникнення пожежно-небезпечних ситуацій.

Читайте по темі:

В депо Козятина спалюють промасляне ганчір'я, утилізація якого належить вузько-спеціалізрованим підприємствам


RIA перевірила претензії до локомотивного депо
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up