На Україну насувається потужний циклон. Прогноз погоди на тиждень

На Україну насувається потужний циклон. Прогноз погоди на тиждень
  • Синоптики попереджують, що  з понеділка 3 липня 2017 року, в Україні різко зміниться погода.
  • Ми підготували прогноз погоди з картою на наступний тиждень (3 - 9 липня).

 

У понеділок, 3 липня, всі ті, хто не любить спеку, зможуть відпочити від неї. На Україну насувається похолодання і дощі, пише синоптик Наталка Діденко.
 

Завтра грозовий циклон досягне нашої країни, на більшій території буде ще жарко - на півдні і сході до 36 градусів. 3 липня сильні зливи з грозами синоптики прогнозують в південних, східних і центральних регіонах, на заході та півночі ще збережеться малохмарна погода. До вечора почнеться похолодання, температура опуститься до 25 градусів.

Відео дня

Прогноз погоди на 3 липня

Як інформує Гідрометцентр, грозовий циклон «охолодить запал» вже у вівторок. Грози і зливи пройдуть в Луганській, Запорізькій, Донецькій, Харківській, Дніпропетровській і Херсонській областях. Найбільшу теплу погоду синоптики обіцяють на сході і на півдні - не вище 29 градусів, в інших регіонах буде від 21 до 27 градусів.

Прогноз погоди на 4 липня

В середу та четвер в Україні дощів не прогнозують. На заході буде – 22- 24 градусів. На сході – 27-29 градусів. На решті території – від 23 до 26 градусів тепла.

Прогноз погоди на 5 липня


Прогноз погоди на 6 липня
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up