На вихідних відкриється басейн

На вихідних відкриється басейн
  • Після нетривалої перерви “Дельфін” знову відчинить двері для відвідувачів.
  • Про це повідомила адміністрація басейну на сторінці у Фейсбук.
  • Проте поки діє карантин, для відвідувачів будуть певні обмеження.
  • Розповідаємо про нові правила відвідування басейну і ціни.

Ми вже повідомляли вам, що “Дельфін” раніше орендувала київська фірма. Міськрада розірвала з киянами договір оренди через невиконання умов і створила на базі басейну спортивно-оздоровчий комплекс “Дельфін”.

Поки тривав жорсткий карантин, басейн був зачинений для відвідувачів. Там робили поточний ремонт. Цієї суботи, 11 липня “Дельфін” розпочне свою роботу. Щоправда з деякими змінами. Про це йдеться у повідомленні адміністрації на сторінці басейну у Фейсбук.

Басейн працюватиме з 10 ранку до 20 години вечора. У зв’язку з карантином вхід буде погодинний. Адміністрація просить приходити за 15 хвилин до початку заняття. Заходити до приміщення обов’язково в масці. Також із собою треба мати змінне взуття, мило, мочалку, купальник, рушник та довідку від сімейного лікаря. Жінкам також мати шапочку для купання.

Відео дня

Тепер про ціни та послуги. Можна замовити дитячий абонемент для дітей на 12 занять тривалістю по 45 хвилин. Вартість абонемента для дітей на вільне плавання - 420 гривень, заняття в групі - 530 гривень, тренування спортивних груп КЮСШ - 250 гривень. Ці абонементи можна замовити для дітей віком від трьох до вісімнадцяти років.

Одноразове відвідування басейну для дитини коштує 40 гривень (вільне плавання) та 50 гривень (заняття в групі). Індивідуальне заняття за попереднім записом - 100 гривень. Групове відвідування - 35 гривень (від 10 осіб з організатором).

Є також дорослий абонемент на 12 занять тривалістю по 45 хвилин. Абонемент на вільне плавання коштує 530 та 630 гривень. У першому варіанті заняття у понеділок-п’ятницю з 10 до 16 години, у другому - у понеділок-п’ятницю з 17 до 21 та суботу-неділю з 10 до 21 години.

Одноразове відвідування для дорослих коштує 50 гривень (вільне плавання у понеділок-п’ятницю з 10 до 16), 60 гривень (плавання у понеділок-п’ятницю з 17 до 21 та суботу-неділю з 10 до 21). Одноразове заняття в групі коштує 60 гривень. Індивідуальне заняття з тренером за попереднім записом - 100 гривень. Усі ці послуги обмежені у часі - одне заняття - 45 хвилин. Якщо хочете плавати довше, це коштує 650 гривень, але вас не обмежують в часі.

Використання однієї плавальної доріжки протягом 45 хвилин - 250 гривень (не більше трьох осіб).

Ходити до басейну можуть і пенсіонери. Плавання для пенсіонерів коштує 45 гривень за сеанс.

Також можна ходити на водне поло, бокс, аквафітнес, йогу. Одне заняття коштує 60 гривень.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Юля Тищенко

    Ремонт сначала сделайте для начала .
  • Светлана Манелюк

    Здесь меня научили плавать 25 лет назад ))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:36 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up