На Вінниччині 8 випадків коронавірусу не підтверджено, один пацієнт - з підозрою

На Вінниччині 8 випадків коронавірусу не підтверджено, один пацієнт - з підозрою
  • Станом на сьогодні, 19 березня, в Вінницькій області вірусологічною лабораторією обласного лабораторного Центру уже протестовано біологічний матеріал від 8 осіб з підозрою на COVID-19. Як результат - не підтверджено жодного випадку на захворювання спричиненого коронавірусною інфекцією.
  • Про це повідомляє офіційний інформаційний сай Вінницької обласної ради

Також відомо,що знову є одна нова підозрана COVID-19. Особа прибула із епідемічної території. Пацієнт перебуває на стаціонарному лікуванні в боксованій палаті під постійним медичним спостереженням.     

На даний час стан пацієнтів стабільний. Визначені контактні особи, які самоізольовані та знаходяться під медико-санітарним наглядом.

Зараз в Україні зафіксовано та лабораторно підтверджено 16 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, із них – 10 в Чернівецькій області, 1 – в Житомирській, 4 – Київська область та м. Київ, 1 – Донецька область.

Відео дня

У лікарнях Вінницької області розгорнуто 290 інфекційних ліжок, із них - 89 боксів та 51 полубокс. При необхідності, їх кількість буде збільшена шляхом перепрофілізації інших ліжок, а при потребі, і медичних закладів згідно плану.

В інфекційних відділеннях в боксованих палатах створені палати інтенсивної терапії, які забезпечені апаратами штучної вентиляції легень (44 апарати), концентраторами кисню, пульсоксиметрами, інфузоматами та слідкуючою апаратурою.

Додамо, що на сьогодні на лікуванні у лікарнях інфекційних відділень області перебуває 191 осіба з гострими респіраторними захворюваннями та 73 особи з вірусно-бактеріальними пневмоніями, які йдуть з наростанням.

Нагадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up