Дистанційне навчання продовжили: в області збільшили кількість карантинних заходів

Дистанційне навчання продовжили: в області збільшили кількість карантинних заходів

У середу, 24 лютого, на своєму засіданні, обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій затвердила додаткові обмежувальні заходи на період адптавного карантину.

Протоколом зобов’язали: забезпечити роботу дитячих садочків та молодшої школи з дотриманням усіх протиепідемічних норм, виділити кошти на закупівлю засобів індивідуального та колективного захисту для всіх учасників освітнього процесу та низку інших заходів – для освітніх закладів усіх типів форми власності.

У Козятинських школах, зокрема, дистанційне навчання учнів 5-11 класів продовжили до 7 березня (відповідно до протоколу обласної комісії з питань ТЕБ та НС; враховуючи віднесення Вінницької обл. до зони помаранчевого рівня). Нагадаємо, козятинські школи знову на дистанційному навчанні

Крім того поліціянтів зобов’язали посилити процес виявлення та притягнення до відповідальності осіб, які порушують масковий режим в громадських місцях та/або порушують правила самоізоляції і продовжити роботу по недопущенню функціонування закладів, робота яких підпадає під заборону.

Відео дня

Також ряд вимог та рекомендацій було направлено до Держпродспоживслужби, департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації та департаменту інформаційної діяльності ОДА.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up