На Вінниччині утилізують овець, яких не пустили до Туреччини

На Вінниччині утилізують овець, яких не пустили до Туреччини

Продовження теми 

В одеському порту знаходиться 300 овець. Тварин повернули з турецької митниці. Утилізують їх на Вінниччині. Чому дізнавайтеся далі.

Вівці два тижні були у порту. Їх з України відправили до Туреччини, а потім повернули назад. Як зазначають у Держпродспоживслужбу, вантаж із живими вівцями в порту Чорноморськ був затриманий через загрозу занесення на територію України небезпечних інфекційних хвороб та буде утилізований.

Також вказали місце утилізації — на території Тульчинської філії "Укрветсанзавод" на Вінниччині. Власниця овець, два тижні намагалася забрати тварин та вимагала їх обстежити.

Відео дня

Цей час вівці мучилися від голоду та спраги, деякі з них уже загинули.

Деталі у наступних відео:

Цілу ніч з 26 на 27 жовтня волонтери блокували фуру з тваринами та не дали її виїхати до Тульчина. 
Марія Лєхова

Читайте також:

Як вінничани врятували чужих овець з Туреччини. Нічний репортаж
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:22 Вночі двоє чоловіків розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:37 Цей день в історії,20 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 20:21 День жалоби: Козятин прощатиметься з воїном Андрієм Панчуком 18:41 Молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина нагородили орденом photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 17:15 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 16:26 Катерину Кіндратівну вітали цілий день. Їй виповнилося 95 15:17 Допомога постраждалим від насильства. Контакти організацій, готових надати допомогу 13:01 У Махаринцях рятувальники ліквідували пожежу в господарчій будівлі 12:18 Генштаб ЗСУ: окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО 11:23 Пальне, крупи і проєкти на воду — що замовляла міська рада в березні 10:59 Наші воїни вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up