На Вінниччині в рамках проекту «Кадетський корпус поліції» розпочали новий набір кандидатів

На Вінниччині в рамках проекту «Кадетський корпус поліції» розпочали новий набір кандидатів

У вівторок, 25 січня в обласному молодіжному центрі «Квадрат» презентували масштабний проект Вінниччини, який не має аналогів в Україні. Йдеться про навчально-підготовчий курс «Кадетський корпус поліції», який створено на базі ГУ НП у Вінницькій області за фінансової та ідейної підтримки обласної  державної адміністрації, Вінницької міської ради, а також завдяки тісній співпраці із закладами вищої освіти МВС

Соціальний молодіжний проект має на меті створення безкоштовних умов для молоді у підготовці до вступної кампанії до зазначених закладів освіти. У рамках презентації до онлайн перегляду приєдналися випускники шкіл з усієї області. Важливо, що цьогоріч знову відкрито набір до кадетського корпусу поліції, аби надати можливість учням випускних класів Вінниччини безкоштовно пройти підготовку перед вступом до закладів системи вищої освіти МВС України. Крім цього, швидкими темпами розширюються можливості для майбутніх кандидатів, адже до реалізації зазначеного проекту приєдналися Львівський державний університет внутрішніх справ та Національна академія внутрішніх справ, з якими 25 січня  були підписані меморандуми про співпрацю.  

Як йдеться на сайті Вінницької ОДА, під час заходу про реалізацію проекту на Вінниччині поінформував начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, полковник поліції Іван Іщенко.

Відео дня

«З початку минулого року нами був започаткований перший в Україні соціальний проект «Кадетський корпус поліції». Безкоштовні умови – це, зокрема, придбання відповідного форменого одягу та іншого приладдя для навчання молоді. Реалізація проекту стала можливою завдяки підтримці органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. З метою належної теоретичної та практичної підготовки кадетів з керівництвом Одеського державного університету внутрішніх справ був підписаний меморандум про співпрацю. ОДУВС став першим вищим навчальним закладом, який приєднався до втілення зазначеного проекту. Варто зазначити, що проект отримав дуже позитивні відгуки від молоді, адже протягом перших десяти днів його реалізації було прийнято понад 80 заявок від кандидатів, які виявили бажання стати кадетами поліції. Тоді за результатами всіх перевірок було відібрано 36 кандидатів, 29 з яких стали курсантами вищих навчальних закладів МВС України. Традиційно, у подальшій реалізації цього проекту нас підтримує обласна та міська влада, за допомогою яких ми закуповуємо все необхідне для навчання молоді», - розповів Іван Іщенко.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач78

    мусора не люди, мусора гірше русні, їх взагалі не повинно існувати

keyboard_arrow_up