На Вінниччині за майже 90 мільйонів планують збудувати 14 сільських амбулаторій

На Вінниччині за майже 90 мільйонів планують збудувати 14 сільських амбулаторій

У Вінницькій області збудують 14 сільських амбулаторій. На це планують витратити 89,9 мільйона гривень.
 

Про це розповів заступник голови облдержадміністрації Ігор Івасюк.

— У нас є 14 проектів, які реалізуються з нуля. По 3 об’єктах вже укладаються договори з підрядниками. На жаль, по 2 об’єктах торги не відбулись і їх оголошуватимуть повторно. Сподіваємось, що 7, 12 і 16 листопада відбудуться торги ще по декількох проектах, і ми матимемо змогу укласти угоду з підрядною організацією, перерахувати авансові платежі і розпочати будівництво. Загальна сума коштів, які виділені для Вінницької області - понад 89 млн грн. і проблем з фінансуванням немає. Ці кошти є перехідними і залишаться на наступний фінансовий рік. Також кожна з цих амбулаторій буде забезпечена автомобілем лікаря,  — розповів Ігор Івасюк

Також додають, що по 13 об’єктах визначений замовник по виконанню проектно – кошторисної документації – департамент будівництва, містобудування та архітектури облдержадміністрації, а по 1 об’єкту - замовником виступає громада села Гальжбієвка Ямпільського району.
Марія Лєхова

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up