На водоймі загинув лебідь

На водоймі загинув лебідь

Відповідні служби не мали часу його рятувати

Протягом тижня редакція зверталася до керуючого організацією рибалок і мисливців Володимира Зайчика з проханням допомогти врятувати лебедя на водоймі біля газової контори. Про це на "гарячу лінію" повідомили не байдужі городяни. Птах був з лебідкою, але кволий. У нього була перемотана шия лескою з гачками. Після звернеення ждо рятівників на службу 01, стало зрозуміло, що пернатим мають займатися єгеря. Пан Зайчик обіцяв, обіцяв, обіцяв. Вже в неділю ми чекали єгерів, адже головний мислицевь завірив, що організує "експедицію". Ніхто не з'явився.

Два дні назад птах перелетів на водойму "Водокачка". На чергове звернення до Зайчика, отримали відповідь, що у нього комісії і він не має часу. Сьогодні вранці мертвий птах плавав близько берега. Ми його дістали, пересвідчились, що не дихає... і повідомили у службу ветнагляду, аби ті забрали лебедя та визначили причину загибелі.

Відео дня

 

Печаль...

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Андрей Тимощук

    С властью все понятно, жаль что не нашлось героя среди нас!
  • Алинка Сугак Яровая

    Бідний птах, так і до людей з байдужістю відносяться.

    Bogdan Hutornoy reply Алинка Сугак Яровая

    повністью згоден, пока не буде летального випадку- нічого не почнуть робити.. хіба це так тяжко направити спец службу і витягнути того птаха і допомогти йому.
  • Alexander Vylyvok

    Так званий "пан" Зайчик вміє тільки грошові внески збирати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука Від читача 14:27 Маленьким козятинчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up