На вокзалі у Козятині вбило струмом тернополянина Олександра Пошелюжного

На вокзалі у Козятині  вбило струмом тернополянина Олександра Пошелюжного
  • У неділю, 13 жовтня 2019 року, на станції у Козятині сталася трагедія.
  • Загинув мешканець Тернополя Олександр Пошелюжний, який їхав з компанією на футбольний матч до Житомира.
     

На зупинці станції Козятин хлопці  вийшли на вулицю. Близько півдня у шепетівському парку 23-річний тернополянин Олександр Пошелюжний виліз на дах вантажного вагона (напругою у 27 000 вольт). Там його вдарило струмом. На жаль, від отриманих травм тернополянин помер на місці.

Чому хлопець поліз на вагон - з’ясовують правоохоронці

За словами прес-офіцера відділу комунікації поліції Вінницької області Вадима Кобзаря, удар струму складав близько декілька тисяч вольт.

— На місце приїхала слідчо-оперативна група. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 ККУ (умисне вбивство з додатковою кваліфікацією, як нещасний випадок). Триває слідство. Поліція з’ясовують обставини трагедії, — зазначає журналістці «20 хвилин»  Вадим Кобзар. Друзі загиблого висловлюють співчуття рідним фаната  Наразі відомо, що загинув вболівальник футбольного клубу «Нива Тернопіль».

Відео дня

Друзі висловлюють щирі співчуття загиблому

— Нещастя спіткало наш фанатський рух. Дорогою на виїзний матч в Житомир, на станції Козятин, трагічно загинув від удару електричним струмом високої напруги Олександр Пошелюжний... Для нього це був 54-ий виїзд за "Ниву"... Виїзд закінчується тоді, коли останній фанат повертається додому. Для нас цей виїзд в Житомир не завершиться ніколи... Спи спокійно, друже! —повідомляють на сторінці Ultras Nyva Ternopil.
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up