На вологому та вузькому полі складно показувати видовищний футбол

На вологому та вузькому полі складно показувати видовищний футбол
  • У неділю, 18 жовтня, в Глухівцях мало відбутися велике футбольне свято. До місцевого «Променя» приїхали на календарну гру лідери чемпіонату області групи В-е ФК «Моноліт»
  • Тільки вологий газон, завузьке футбольне поле та бригада арбітрів, які трактували футбольні правила на свій розсуд, у деякій мірі зіпсували свято любителям футболу

Це був матч 5-го туру обласної першості у вищій лізі. Коли тільки команди вийшли на поле, в поле нашого зору потрапив гравець у червоній футболці Андрій Хрищенюк. Спочатку подумалось, що «Моноліт» став виступати в гостьових матчах у червоній формі. Тільки коли в такій же формі з’явилася вся команда господарів поля стало зрозуміло, що десятка «Моноліта» тепер десятий номер «Променя» Андрій змінив команду і став виступати у футболці «Променя»

Відео дня

Арбітр зустрічі дав свисток і господарі поля пішли в атаку та втратили м’яч Нічого не вийшло в першому наступі і в гравців «Моноліта» Слизьке від вологи поле заважало гравцям обох команд на швидкості обробити передачу партнера. Бракувало гравцям ще і простору для маневру, адже в Глухівцях футбольне поле всього 55 метрів завширшки.

В обласній федерації визнали, що поле для обласних змагань має стандарти. Що тут сказати яке рішення такий футбол. У такій вузькій коробці де майже кожна передача це пас у боротьбу дає в підсумку замість видовищного футболу матч футбольного атлетизму в єдиноборствах. Футбол контактний вид спорту, а в контактна гра —це зизик травмуватися. У нашому матчі як кажуть Бог милував хоча падінь вистачало.

Щодо самого матчу то в ньому був рахунок матчу.!:4 на користь гостей Сподобалась доброзичливість глухівських вболівальників які люблять футбол і знають толк у ньому. Були помилки арбітрів які в деяких епізодах трактували футбольні правила на свій розсуд. Один із лінійних рефері за вислугою років уже не встигає читати гру очима арбітра. Та й сам суддя в полі провів свій не найкращий матч.

Після перемоги В Глухівцях «Моноліт» лідирує в чемпіонаті групи В у них 10 очок після 4-ох ігор.»Промінь» перемістився на 4-ту позицію. Їх випередили футболісти «Орлівки» в яких в активі 8 балів і «Поділля» Кирнасівка в них 7 пунктів. У «Променя» 6 очок

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up