На вулиці Чехова стоїть аварійний електричний стовп

На вулиці Чехова стоїть аварійний електричний стовп
Мешканці Чехова з острахом дивляться на пошкоджену опору. У РЕМі кажуть, що ніякої загрози там і близько нема

Коли минулого тижня представники преси перебували в районі «Білої Казарми», їх  зупинили мешканці вулиці Чехова і показали електроопору, яка, на їхню думку, є аварійною.

За словами мешканців будинку № 2, у залізобетонну опору, що тримає стовпа, в’їхав при розвороті водій вантажівки. Щоправда, він вже років з 25, як відійшов у світ інший, а пам’ять про його маневр красується й досі. Після поцілунку автівки з залізобетонною конструкцією, водій прикріпив її до колійної рейки. Спочатку додаткова опора виглядала надійною, а коли кріплення ослабло, стовп став нахилятися в напрямку будинку №2. За словами мешканки згаданого дому, коли сильний вітер, той стовп гойдається. А ще наша співрозмовниця повідомила, що ходила минулого місяця до Козятинського РЕМу і віддала заяву на заміну опори. Тільки за стільки часу відповіді не отримала.

Наступного дня ми зателефонували головному інженеру Козятинських електромереж і повідомили про опору, яка турбує мешканців вулиці Чехова. Віктор Козак впевнено відповів, що якби там була аварійна опора, вона була б замінена. Добре, коли є впевненість за своє господарство, тільки ще раз перевірити його, мабуть, не було б зайвим.

Відео дня

Нагадаємо про темі:

Стовп є, а світла немає. І так вже рік
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up