На вулиці Грушевського безкоштовно роздавали маски

Поки що в аптеках на медичні маски дефіцит і невідомо чи з’являться вони в достатній кількості найближчим часом. Щоб трохи виправити ситуацію, за справу взялися громадські організації та волонтери. Вони маски шиють власноруч і безкоштовно роздають козятинській громаді. 

Вслід за депутатом Малишевським, який з трьома волонтерами організував пошив масок для пенсіонерів, до людей вийшли з пропозицію масок  ГО «Зміни Козятин». Першу партію, 100 захисних масок, ця організація роздавали всім охочим біля супермаркету «Фора». Сергій Матвіюк роздавав маски, а Руслан Кухар обробляв антисептичним засобом руки усім охочим.

– Хто ще крім вас бере участь у благодійній акції?, – запитали ми у голови громадського об’єднання Сергій Матвіюка.

— Першу партію, 100 штук, пошила жінка, яка вважає себе людиною не публічною і не хоче фігурувати в пресі. Значить виходить, що шиємо маски власними силами.

Відео дня

— Сергію, де берете матеріал для пошиву і який у них ступінь захисту?.

— Матеріал з натуральної тканини закупили в торгівельній точці. Маска багаторазового використання з високим ступенем захисту. Головне – правильно одягнути її.

— З другою партією масок будете виходити?

— Так будемо. Маски майже пошиті. Будемо виходити до тих пір, поки в цьому буде така необхідність.

ГО «Зміни Козятин» продовжували роздавати маски, а ми проїхались вулицями міста. 

Читайте також:

Як ТСН налякав козятинчан сюжетом про коронавірус

Почали дезінфікувати місто

Телефони для госпіталізції та надання екстренної медичної допомоги ЦРЛ

Консультація по телефону. Опублікували контакти лікарів козятинської сімейної медицини

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up