На вулиці Незалежності з’явились міні-гейзери

На вулиці Незалежності з’явились міні-гейзери

Наше місто не може похвалитися природою як у Єллоустонському національному парку. Якщо в американських штатах Вайомінг, Монтано, Айдаха, в яких розташований парк, струмені води іноді сягають більше сотні метрів, то в нашому місті гейзери не більше 5-7 сантиметрів.

Ще козятинські підземні фонтани відрізняються від американських гейзерів температурою води. Коли у США водичка, що й ошпаритись можна, то наші підземні водяні струйки майже з крижаною водою.

Але коли без жартів, то можна зробити припущення чому в Київському територіальному управлінні зробили тариф 41,13. Мабуть, хочуть повісити на козятинчан витрати води, яка не дійшла до кранів споживачів. І дивуватися такій новації не потрібно. Чим водяники гірші чи кращі від газовиків? Другі все нові і нові маніпуляції з газом придумають. То газ до стандартних умов, то газ споживачам якось в трубі розподіляють. Перед водяниками треба зняти капелюха. Вони до відвертого здирництва ще не дійшли. Водяники хочуть брати кошти з людей, як кажуть, по Божому. Мабуть, хочуть втрати води дірявої магістралі запхати в тариф і тільки.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up