На який пляж безпечно їхати

На який пляж безпечно їхати

Найчистіші водоймища: Медведівки, Махнівки, Вернигородка і Журбинець

Козятинське лінійне лабораторне відділення Жмеринського відокремленого підрозділу Державної установи «Лабораторний центр на залізничному транспорті МОЗУ» провело дослідження води «талимонівських» ставків №1 та №5.

За результатами мікробіологічного дослідження, вода «талимонівських» ставків №1 та №5 не відповідає санітарним правилам охорони поверхневих вод від забруднення (за вмістом індексу ЛКБ — лактози позитивної кишкової палички). Відповідно, вода небезпечна та не придатна для купання.

Козятинський міжрайонний відділ лабораторних досліджень МОЗ провів також перевірку водоймищ. Як повідомив його керівник Леонід Ящук, допустима норма вмісту лактопозитивних  кишкових паличок в 1 дм куб. води 5 тисяч.

Відео дня

Так, у воді на першому ставку їх — 9 тисяч 300, на другому — 46 тисяч (!), на Водокачці біля мосту — 24 тисячі, а там, де купаються — 7,5 тис.

Найчистішою у районі Леонід Олександрович назвав воду в ставках Махнівки, Вернигородка, Журбинець та на Медведівці.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up