На Залізничному поставили незвичайну автобусну зупинку

На Залізничному поставили незвичайну автобусну зупинку
  • Раніше цей мікрорайон міста ми називали Козятин 2. За останні роки тут розширив свою присутність персонаж мультфільму «Умка». Спочатку його іменем був названий магазин, потім безалкогольне кафе, тепер він став символом автобусної зупинки

На відкриття автобусної зупинки «Умка» ми потрапили випадково. Їдучи на футбольний матч у Глухівці, який мав початися об 14 годині 18 жовтня, ми побачили автобусну зупинку «Умка», якої раніше там не було.  За браком часу думали сфотографувати її на зворотному шляху. Коли поверталися з Глуховець біля «Умки» вже було багатолюдно. Відкриття автобусної зупинки планувалося о 17 годині.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Поспілкувалися ми з її творцем, приватним підприємцем Наталією Щербатюк. На запитання чому зупинку зробили у виді гриба вона відповіла:

— Не стояло питання, щоб, як кажуть, вилізти зі шкіри. Є багато зупинок автобусів, одна одної краща. Хотілося щоб дизайн зупинки не повторювався, тому ми й зробили у виді гриба, такої ніде немає.

— А чого саме автобусна зупинка? 

— Люди чекали на транспорт під відкритим небом. Зараз є дах над головою й це основне.

— Скільки часу ви будували зупинку і хто в ній виконав роль головного дизайнера?

— Автор проекту я, допомагали мені художники від природи, мої подруги Марина та Оля Артемчук.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Іоан Кут

    А нам би привід гульнути та попіаритись, привід завжди знайдеться. А коронавірус? Частіше вибори треба проводити, то більше з’явиться зупинок і громадських вбиралень.
  • Anzhelika Diduk

    Гарний приклад того, що кожен може зробити щось корисне для громади. А не чекати манки від можновладців...
  • Людмила Машевская

    Дуже поважаю таких людей , ви дійсно любите своє місто... Здоров'я вам!
  • Алена Матях

    Дай Бог здоровья Наталье и Сергею Щербатюк за благоустройство площадки, за окультуривание поселка,хотя это часть города.
    Вот кого надо продвигать в депутаты поселкового совета.
    Наталья Щербатюк,мы за тебя!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up