Наближається похолодання. Чого чекати на наступному тижні?

Наближається  похолодання. Чого чекати на наступному тижні?

Завтра, 27 серпня 2018 року, вперше заявить про свій прихід осінь. Які сюрпризи підготував кінець останнього літнього місяця, читайте далі.
 

Атмосферний фронт, який просувається з Північної Атлантики, вже «накрив» західні області України. З вівторка його присутність відчують і на Вінниччині. В регіоні протягом двох діб очікують зливи з грозами та градом.

Як зазначають у Укргідрометеоцентрі, 27 серпня у Вінницькій області ще зберігатиметься звична спека з температурою до +30 градусів, а з наступного дня «почнеться» осінь. Вітер північно-західного напрямку принесе в область зливи. Синоптики наголошують, що можливі грози та град. Температура понизиться до 22-24 градусів.

Але негода довго не «затримається». Після дощових 28 і 29 серпня повернеться сонячна погода, а повітря вдень прогріватиметься до 28 градусів.

Відео дня

Сьогодні, 26 серпня 2018 року, температура повітря почне хвилюватися, що близько вже осінь і вирішить реваншем відновити гарячу погоду. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко

—  А ось 27 та 28 серпня вперше заявить про свій прихід осінь. У західних областях відбудеться різка зміна погоди в бік похолодання. Стовпчики термометрів опустяться в денні години до +18+22 градусів, місцями до +14+19 градусів. Решта території України ще належатиме літній владі – буде сухо та спекотно, — зазначає Діденко.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up