Біля профілакторію заготовляли дрова

Біля профілакторію заготовляли дрова
  • В Козятині на станції Козятин занедбане приміщення колишнього профілакторію  почали швидко ремонтувати, а вчора ще й повирізали всі зелені насадження
  • Велентні затіняли фасад відремонтованої будівлі

Побувавши на місці, можна ствердити, що такого бардаку ще треба пошукати

Біля приміщення колишнього профілакторію в четвер 21 лютого вирізали дерева. Як стало відомо від працівників з пилами, велентні затіняють фасад відремонтованої будівлі.

— Треба ж навести красу! — заявили вони.

Відео дня

Інші люди, які представились працівниками ШЧ-3, повідомили, що вони отримали вказівку спилювати дерева від свого керівництва і додали, що це особисте розпорядження начальника Південно - Західної залізниці.

Кругом приміщення розкидані будівельні матеріали. Височіють стовбурі дерев без особливих ознак життя після минулорічного кронування.

Щодо дозвільних документів, на які спиралися працюючі з пилами, скоріше за все, вони тих документів і в очі не бачили. Сказали, що є, десь там у когось. Було видно, що їм заздалегідь дали роз’яснення, що саме казати, якщо хтось прийде з активістів по захисту зелених насаджень чи від незалежної газети “RIA-Козятин”.

Тільки, якщо була така вказівка від начальника дороги, то навіщо йому порізана деревина на “чурки”? Не міг він давати вказівку заготовляти дрова. А це означає, що, крім вказівки начальника дороги, є вказівка чиновника місцевого рівня, який навіть в чийомусь розпорядженні знаходить свій інтерес.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Валерій Рожновський

    Якщо, це дійсно вказівка начальника залізниці, то він долбойоб і нехай не ображається. І нести йому відповідальність 100%!
  • Валентина Шайдовска

    А у нас хіба є начальник залізниці? У нас якісь недоумки при владі.
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up