«Над питанням перейменування вулиць та провулків депутати довго спілкувались. Але рішення прийнято»

«Над питанням перейменування вулиць та провулків депутати довго спілкувались. Але рішення прийнято»
  • У п'ятницю, 23 вересня у залі засідань відбулось засідання 28 сесії Козятинської міської ради.
  • Попередньо відомо, що прийняли рішення про перейменування 119 вулиць та провулків у Козятинській громаді

Як повідомляє Тетяна Єрмолаєва — Козятинський міський голова, на порядок денний всього  винесли 19 питань та окремо 19 земельних питань. Усіх їх заздалегідь розглянули та опрацювали на комісіях.

— Над питанням перейменування вулиць та провулків депутати довго спілкувались. Але рішення прийняли — 119 вулиць та провулків Козятинської громади перейменовано. До уваги прийняли онлайн-голосування на сайті, звернення громадян, старост громади та звернення депутатів міської ради, — пише міський голова Козятина. — Також затвердили Правила благоустрою території громади, адже нині у сфері благоустрою Козятинської громади є низка проблем, пов'язаних з: неправомірним розміщенням ремонтних та великогабаритних побутових відходів, наявністю стихійних сміттєзвалищ, розміщенням будівельних матеріалів на території забудов та зелених зон, відсутністю у юридичних та фізичних осіб договорів на надання послуг з вивезення побутових відходів, самовільним знищенням дерев, кущів і т.д.

Регламентування та впровадження норм та правил поведінки у сфері благоустрою громади дозволить сформувати прозорі вимоги щодо проведення в громаді єдиної політики з підтримки благоустрою, формування сприятливого для життєдіяльності людини середовища, раціонального використання ресурсів громади та захисту території. Існуючі правила не відповідали вимогам чинного законодавства.

Відео дня
  • З 1 липня усі заклади дошкільної та загальної середньої освіти окремі юридичні особи. Також дозволили здійснювати поділ 10-11 класів Ліцею №1 та опорного комунального закладу «Ліцей» при вивченні профільних предметів.
  • Затвердили Положення про відділ культури в новій редакції, Будинку культури та окремо закладам мережі культури було надано статус юридичної особи.
  • Затвердили рішення виконавчого комітету, затверджено звіт про виконання бюджету за 1 півріччя та внесення змін до бюджету Козятинської міської ради.
  • Блок земельних питань розглянули без особливих зауважень.
  • Звернення депутатів партії «Європейська Солідарність» до Президента України, Верховної ради України та Кабінету Міністрів України щодо врахування пріоритетів бюджетного фінансування було підтримано.

Додамо —детальнішу інформацію про те, як пропонують назвати по-новому вулиці і провулки, читайте у таблиці. 

Читайте також:

П’ять вулиць хочуть назвати іменами Героїв 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Svetlana Olexyuk

    Де список перейменованих вулиць, а то рішення прийняте. А списка люди в очі не бачили.
  • Олег Петров

    Да ужжжжжжж, замість того щоб ремонтувати дороги, прибудинкові території, відбувається окозамилювання. Ганьба вам можновладці, пам'ятай що посієш тей пожнеш.
  • Litle Kidd

    Ці вулиці відремонтовані ? Ну хочаб під дверима міськоі ради ?

    Читач78 reply Litle Kidd

    голову собі поремонтуй, чмо

keyboard_arrow_up