Надзвичайні ситуації, поведінка на природі, повітряні тривоги: зозулинецькі учні слухали уроки від ДСНС

Надзвичайні ситуації,  поведінка на природі, повітряні тривоги: зозулинецькі учні слухали уроки від ДСНС
  • Рятувальники Вінниччини продовжують проведення «Єдиних уроків безпеки»
  • У понеділок, 13 березня хмільницькі рятувальники під час проведення чергового уроку безпеки у Зозулинецькій школі у формі вікторин та практичних занять намагалися донести до учнів першочергові заходи безпеки.

— Навчання дітей правил безпеки життєдіяльності — найактуальніше питання сьогодення. Оптимальний спосіб, за допомогою якого можна донести до дітей основні правила поведінки на протипожежну тематику, залежить від віку дитини. Саме тому рятувальники Вінниччини під час проведення «Єдиних уроків безпеки» враховують вікові особливості дітей, аби кожна дитина, незалежно від віку та статі, змогла допомогти собі та своїм близьким в будь-якій надзвичайній ситуації, — повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області

Зокрема, надзвичайники розповіли зозулинецьким школярам, як користуватися електричними приладами, яких дій та рекомендацій потрібно дотримуватися при виявленні вибухових та підозрілих предметів.

Відео дня

Окрему увагу ДСНС-сівці приділили поведінці школярів на природі. Застерегли дітей не палити багаття та бути вкрай обережними, перебуваючи поблизу водойм, а почувши сигнал повітряної тривоги — негайно бігти до найближчого укриття.

Нагадаємо, у Козятинській громаді рятувальники розповідали про пожежну безпеку, тонку кригу та «Увага,всім»

Читайте також:

Грали в ігри з мінної безпеки та дивилися пізнавальні мультфільми: про уроки від ДСНС

У Козятинській громаді рятувальники розповідали про пожежну безпеку, тонку кригу та «Увага,всім»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up