Нафтобаза БРСМ Козятина міна в бойовому положенні

Нафтобаза БРСМ Козятина  міна  в бойовому положенні

Тоді у 2015 році в один з понеділків в останній шлях провели юного хлопця, що був пожежником — 21-річного Євгенія Шевчука. Через місяць після смерті він мав одружитись... Єдиний син в родині. Загинув на нафтобазі під Васильковом в результаті рукотворної трагедії. Причина трагедії — комерційно-кланові розборки. Вже тоді "RIA-Козятин" здійснила дослідження і передбачила аналогічні пробеми в Козятині. Однак, наші застереження ніхто не прийняв до уваги

Тих хто його вбив не покарали і не покарають

Це діти Козятина яких нарікли призначили бути стати жертвою техногенної катастрофи.

Відео дня

Фаталізм ситуації в тому, що влада діяла тоді (до пожежі) аналогічно, як і в Козятині. Як одна із складових комерційних війн, з одним бажанням нагрітись на гроші на сторонах конфлікту. Сховати брудні комерційно-кримінальні оборудки. Кажуть, кінці в вводу там  кинули шляхом підпалу. Внаслідок події загинули п'ятеро осіб, близько 20 постраждали. Справа про мільярдні крадіжки призупинилась. Вогнем знищено речові докази. Зацікавлені в вищих ешолонах влади ніколи не предстануть перед судом. 

Так день перетвориться в ніч.Але і це не всі побачать

Громада Козятина тоді з родиною вмилась сльозами та горем. Але вся трагедія в тім, щоб упередити, змусити діяти владу так, аби запобігти трагедії. Впевнений, що по своїй волі вона не діятиме із-за своєї деградації.

Штаб Козятинських партизан готовий вчинити прямі дії по запобіганню тагедії лише при умові підтримки громади. План один: змусити вивезти всі вибухонебезпечні речовини з території бази. Заборонити її подальшу експлуатацію. Інакше, пів міста заручників! На можливих похоронах влада лиша зазначить: "Не передати втрату батьків". Саме так тоді в 2015-му зізнався начальник "відділку воєнізованої охорони" Південно-Західної залізниці Валентин Гаєвський.

Багато родин не матимуть склепів.Всі загинуть Більше читати тут про трагедію будуть ті, хто виживе.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Влад Лісовий

  • Влад Лісовий

    На сійті каналу ТСН є фото взриву від якого сае точно загинув Євгеній Шевчук.Отакий фаталізм.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up