Нахаби-”дроворуби” безжалісно обрізали новорічну ялинку

Нахаби-”дроворуби” безжалісно обрізали новорічну ялинку

До редакції газети “RIA-Козятин” зателефонували небайдужі козятинчани та розповіли, що на центральній площі у живій ялинці зрізають гілля.

За їх словами, чиновники з міськради “позлітались” на зрізані гілки, щоб використати їх для прикрашання своїх кабінетів.

— Це катастрофа! — кажуть обурені люди. — Така шикарна, гілляста була ялинка! Що ж вони наробили? Невже не можна було повісити ці гірлянди так, щоб не чіпати величезні гілки? Може влада хоче “укайдохати” живу ялинку, щоб наступного року купити штучну?

Журналісти побували на місці події. Ялинка була майже повністю прикрашена. Біля неї знаходилось декілька чиновників з міськради. На снігу лежали купки гілок - де-не-де сухі. На питання, навіщо зрізають гіляччя, “дроворуби” нахабно порадили “пресі” “йти звідси”. При проханні повторити це на камеру, один з них побіг ховатися за спинами чиновників, а інший хутко поліз по драбині і зник в хвої 15-метрової красуні.

Відео дня

Чиновники розповіли, що робітники зрізають гілля, що виступає за каркас гірлянд та виглядає не естетично... Грубість роботяг пояснили їх невихованістю.

Маргарита ГРЕБІНЬ

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up