Накладали джгути та робили штучне дихання: у школі провели медичну лекцію

Накладали джгути та робили штучне дихання: у школі провели медичну лекцію

Лікар Білопільської амбулаторії сімейної медицини Олег Гнатишин провів лекцію «Надання першої невідкладної допомоги».

Лікар Олег розповів, як зупиняти кровотечу та робити штучне дихання, продемонстрував, як правильно робити непрямий масаж серця.

Також учні вивчили правила накладання джгутів та дізналися, як можна зробити шину з підручних засобів. Такий досвід допоможе тобі надати першу невідкладну допомогу постраждалій людині прямо на місці події. Адже бувають у житті ситуації, коли знання про першу невідкладну допомогу застосовує людина, яка опинилася поруч, а то і сам постраждалий.

Відео дня

Нагадаємо:

Екстренна медична допомога у Дубових Махаринцях. Що робили?
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 У Білопіллі горів житловий будинок 11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up