Накладали пов'язки, зупиняли кровотечі: у ліцей №1 відбулася зустріч з воїном Анатолієм Грішиним

Накладали пов'язки, зупиняли кровотечі: у ліцей №1 відбулася зустріч з воїном Анатолієм Грішиним
  • У Козятинському першому ліцеї відбулася неабияка зустріч.
  • Випускник, військовослужбовець 36 бригади морської піхоти Анатолій Грішин провів практичне заняття для дітей молодшого шкільного віку.

Про зустріч написала Ніла Марченко у групу Ліцей №1 ім. Т.Г.Шевченка - м. Козятин

— Приємно коли до закладу освіти приходять її випускники. Сьогодні в 4 -А класі відбулася неабияка зустріч. Наш випускник, військовослужбовець 36 бригади морської піхоти, Анатолій Грішин провів практичне заняття для дітей молодшого шкільного віку.

Відео дня

Окрім цього Анатолій розповів про реалії сьогодення, продемонстрував склад особистої аптечки військового, навчав як накладати пов'язку та зупиняти кровотечі сучасними турнікетами. Пояснив, що потрібно робити дітям в разі повітряної тривоги.

Хлопці класу, що входять до рою «Добротворці» змогли приміряти справжній бронежилет, вагою 14 кг. і розглянути об'єкти в прибор нічного бачення.

— Враження і емоції неймовірні. Гордість та вдячність переповнює кожного із нас. Дякуємо, повертайтесь живими!

Додамо — нещодавно у закладі освіти Ліцей №1 ім. Т.Г.Шевченка міста Козятин відбулась зустріч старшокласників з учасником бойових дій України, що воював на Бахмутському напрямку, командиром ІІ стрілецької роти ТРО Віктором Рибінським.

Читайте також:

Козятинчанин Дмитро Фінашин візьме участь у заходах Ukrainian Week у Вашингтоні

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up