Налітай, халява! Що козятинчани готові віддати безкоштовно?

Налітай, халява! Що козятинчани готові віддати безкоштовно?

На одному із найпопулярніших українських сайтів з публікації безкоштовних оголошень переглянули, що козятинчани віддають безкоштовно. Подивіться, може вам щось згодиться.

Якщо у розділах з продажу за фільтром «Козятин» можна знайти тисячі оголошень, то у рубриці «Віддам безкоштовно» – лише 16 пропозицій. З них шість –  забрати тваринок, милих цуциків і котиків.


Ще козятинчанки готові віддати накладки на груди, «які захищають від укусів і гарно підійдуть тим, у кого маленькі сосочки» – йдеться у опису товару. Жінка, яка наводила лад у шафі, знайшла дитячі спортивні кофти і готова їх віддати. Є в оголошеннях і дуже симпатичний старий (чи навіть вже старовинний?) буфет. Для тих, хто хоче вивчити державну мову – готові віддати «Український правопис 5-11 клас».  Хочуть козятинчани й позбутися сміття. Зокрема пропонують забрати будівельне сміття та глину. 

Відео дня

Ще одне оголошення хочемо виділити окремо. Чоловік віддає дерево горіха, ще й сам готовий його викопати. 
«Назву не знаю, але плоди з півкулака, десь 2,5 рази більші звичайних. Якщо зацікавив, прийдете, я викопаю, заберете» – написав чоловік в оголошенні.

Читайте також:
Потрібна наша допомога козятинчанці Ірині Кальноокій
Безкоштовно перевірятимуть на гепатити
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Artur Edu

    Що за дурна стаття ні про що... Ідеї закінчилися?

keyboard_arrow_up