Напад на 8-ма Гвардійській: 26-річного вінничанина побили та обікрали

Напад на 8-ма Гвардійській: 26-річного вінничанина побили та обікрали

У Козятині поліцейські розшукали зловмисників, які, застосувавши фізичну силу, відібрали у 26-річного чоловіка мобільний телефон, гроші, документи та банківські картки.

Про це повідомили у ГУ НП у Вінницькій області.

Днями на спецлінію 102  зателефонував 26-річний  вінничанин з повідомленням про пограбування по вулиці 8-ма Гвардійській. Потерпілий повідомив, що його побили невідомі та забрали усі його речі.

Після приїзду слідчо-оперативної групи на місце події, потерпілий розповів поліцейським, що приїхав до міста Козятин відвідати родичів та під час прогулянки містом до нього підійшли двоє невідомих чоловіків, які нанесли йому декілька ударів та відібрали барсетку і рюкзак.

Відео дня

Оперативники розшукали та затримали підозрюваних за місцем їх проживання.  Один із зловмисників, віком 42 роки, раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Його спільник –  23-річний  мешканець Вінниці. Викрадені речі потерпілого частково вилучені. За вчинений злочин, передбачений  ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж), правопорушникам загрожує до 6 років ув’язнення», – йдеться в повідомленні

У «Великому Флеші» було гаряче — там розбірки, крадіжка, чи кримінал?

Домашнє насильство, наркотики та ДТП по Матросова: про кримінал тижня, що минає
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up