Народження розумного совеняти

Народження розумного совеняти

На вулиці Грушевського в Козятині в одному з прибудинкових дворів 4 травня відбулося свято для дітей. Організатором виступила ГО «Рідне місто». А причиною було відкриття нового Центру для дітей «Clever owlet» («Розумне совеня»). Разом з цим  Центр інноваційного розвитку дитини «Easy English» нагородив переможців конкурсу «Великодні візерунки» та підвіві підсумки акції «Україна – це ми».

Відкриття нового центру було організоване у формі тематичних конкурсів. Першим конкурсом малюнків на асфальті було символічно намальовано велику сову з її друзями. Далі викладачі центру провели танцювальний флешмоб «Ми – українці». Свято продовжили конкурси з м’ячами, скакалками  та кругами. Учасники  отримували розфарбовки та цукерки. У кінці свята пройшли майстер-класи з малювання та поробок. Усі вироби і малюнки зі свята, а також конкурсу «Великодні візерунки» — для захисників у зоні АТО.

Організатор свята пані Юлія так коментує подію: «Чергове дитяче свято закінчилось, але ми продовжуємо працювати для дітей і заради дітей. Адже, щоб отримати дитячу довіру, їх потрібно любити. Відкриття нашого Центру влітку передбачає роботу як у формі літнього табору, комплексне вивчення англійської, німецької та польської мов, танцювального та театрального флешмобів так і майстер-класів з виготовлення різноманітних виробів та малюнків. Також проводиться набір на традиційні мовні та творчі гуртки. Наш головний девіз: «Навчаємось, граючись» передбачає комфортне навчання дітей для досягнення максимального рівня знань. Для нас головне – це індивідуальний та  творчий підхід до кожної дитини. Отож усім дітям бажаємо приємного відпочину, а батькам нагадуємо, що ваші діти з нами будуть не лише відпочивати, але й креативно навчатися.»

Творчі діти – це творче майбутнє. Тел. для довідок: 0934547413 та 0634458770.

Відео дня

Дитячий клуб журналістів «Веселковий Козятин»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up