Нас навчать писати проекти і пропонують гранти по 15 тисяч

Нас навчать писати проекти і пропонують гранти по 15 тисяч

Бути відповідальним, брати ініціативу у свої руки, змінювати те, що відбувається навколо – навчить тренінг від Британської ради “Active Citizens”

З 21 по 23 вересня у Вінниці триватиме захід для активної молоді “Active Citizens” у рамках програми від Британської ради. Три дні локальних тренінгів, на яких організатори навчать розробляти проекти з можливістю вибороти грант у 15 тисяч гривень та реалізацією власної ініціативи.

“Який це може бути проект? Залежить від бажання учасників. Організація тренінгів, відвідини дитячого будинку, ініціація прибирання – не важливо, головне – соціальний підтекст”- пояснює одна з організаторок Катерина Подолянчук.

Захід буде проводитись шістьма фасилітаторами, які вже брали участь у програмах Британської ради. Формати ініціативи різні: знайомство один з одним, пошук однодумців, лекції про командну роботу, громадські ініціативи та шанс дізнатись про грантову можливість. 

Відео дня

Після завершення тренінгу всі учасники отримають сертифікат про проходження триденного навчання від Британської ради, який дозволить подати заявку на отримання гранту.

Це крута можливість для того щоб щось почати! Якщо у вас є бажання щось робити, але ви не знаєте як це організувати- це прекрасна можливість для початку майбутнім громадським активістам та молоді.”- додає Катерина.

Участь у заході безкоштовна. Кількість учасників обмежена, тому залишити заявку на участь можна ТУТ.

Заявки приймаються до 17:00 19 вересня. Всім учасникам будуть надіслані деталі щодо програми тренінгу- вказано на сторінці події у мережі Facebook.

Захід буде проведений на базі Вінницького національного технічного університету за підтримки ГО Центр громадської активності “Результат”.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up