Наш земляк Віталій Плис підкорив Барселону в бодібілдингу

Наш земляк Віталій Плис підкорив Барселону в бодібілдингу
Віталі — Чемпіон постійно тренується і має спеціальне харчування і сильний дух
  • Досягнення. Віталій Плис, родом із Кордишівки, неодноразово ставав чемпіоном України. Тепер 25-річний спортсмен переміг у турнірі з бодібілдингу «Арнольд Класік Європа». Проте на досягнутому зупинятися не збирається  

 

Українська команда з бодібілдингу виступила 20-22 вересня на міжнародному турнірі  «Арнольд Класік Європа» в іспанській Барселоні. Атлети ФББУ вибороли на змаганнях аматорів двадцять медалей, дев'ять з яких золоті. Першим золотодобувачем збірної України 20 вересня став Віталій Плис - переможець змагань у категорії «класичний бодібілдинг +180 см». Зі спортсменом ми поспілкувалися в телефонному режимі. Адже він тільки повернувся зі змагань.

 — Я сам досі не можу повірити, що переміг на турнірі «Арнольд Класік» і привіз золоту медаль престижної версії. На змаганнях в Барселоні брали участь більше тисячі атлетів з багатьох країн світу. У моїй категорії брали участь 13 спортсменів. Я їздив не сам, мене постійно підтримувала кохана дружина, рідні та друзі. 

Відео дня

Додамо, що батьки і двоє сестер завжди його підтримували. Всьому, чого досяг у житті, він в першу чергу завдячує своїм батькам Івану Івановичу та Розі Петрівні. 

— Я радий, що народився саме в своїх батьків в сім’ї Плисів, інших би я собі не хотів. У мене прекрасні мама і тато. Вони заклали в мене хороші людські якості. Вчили досягати свого, мріяти, допомагали мені. Я щасливий, що маю таку родину, я відчував їхню підтримку, – каже Віталій. –  Для мене найяскравішим моментом на змаганнях є мить нагородження, коли тебе оголошують переможцем. Це дійсно відчуття, які запам’ятовуються на все життя. Тепер справді здійснилась мрія мого дитинства. Я дивився на фото з Арнольдом Шварценеггером і завжди хотів мати такий вигляд, як у нього, а тепер я переміг на турнірі імені кумира! Сказати, що я радий - нічого не сказати. Емоції просто зашкалюють. До цих пір не можу повірити в те, що я став чемпіоном «Арнольд Класік Європа» в своїй дисципліні. У цьому також велика заслуга тренера. У нас в планах у листопаді гідно виступити на чемпіонаті світу і я впевнений, що у нас це вийде.

В’ячеслав Гончарук
Леся Кесарчук 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up