Наша гімнастка Мілана Кузьмич — на першому місці!

Наша гімнастка Мілана Кузьмич — на першому місці!

Їй чотири роки, вона відвідує Козятинську дитячу юнацьку спортивну школу

На базі залізничного училища пройшли змагання з художньої гімнастики. Учасниками стали більше сотні юних спортсменок з Вінниці, Хмельницького, Калинівки та нашого міста. Козятинці вибороли 29 медалей. Серед тих, хто стала першою серед гімнасток 2013 року народження, наша землячка, 4-річна Мілана Кузьмич. Вона отримала грамоту від міської ради за перше місце у відкритому турнірі з художньої гімнастики, “золоту медаль” та цінний подарунок.

Редакції “RIA-Козятин” Мілана розповіла, що в дитсадочок не ходить, бо допомагає мамі Мар’яні няньчити 2-річного братика Ріната. Батька юної медалістки звати Віталій. Вона дуже модерна дівчинка і, окрім гімнастики, любить танцювати.

За словами мами Мар’яни, її дочка Мілана відвідує спортивну школу протягом півроку. І має гарні результати. Вона тренується у місцевій спортшколі та Вінницькій. Заняття відбуваються три рази на тиждень. Успіху доньки посприяли тренери Лариса Чернишенко та Анжеліка Попова.

Відео дня

Вітаємо нашу землячку з першим місцем і бажаємо нових перемог, щоб нею гордилась не тільки  Козятинщина, а й вся Україна.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up