«Наша гордість». Чиї портрети на оновленій дошці пошани залізничників

«Наша гордість». Чиї портрети на оновленій дошці пошани залізничників

Сьогодні, 4 листопада — День працівників залізничного транспорту. Це свято мало не для кожної козятинської родини. Бо чи рідні, чи друзі, сусіди та куми пов'язали свою долю зі сталевими магістралями. Останні роки у Козятині його гучно святкували, з концертною програмою, урочистим нагородженням та відзначенням кращих працівників. Та коронавірус вніс свої корективи.

 Через світову пандемію всі масові заходи відмінені. Але свято та традиції, пов’язані з ним, ніхто не скасовував. Наприклад, щорічне оновлення дошки пошани залізничників «Наша гордість», що розташована по вулиці Васьковсього, навпроти Козятинської дирекції залізничних перевезень.

Як відбувається процедура визначення кращих працівників ми запитали у начальника виробничого підрозділу Козятинська дирекція залізничних перевезень Василя Буцероги.

— Щороку трудові колективи надають подання щороку. «Нашу гордість» ми оновлюємо щороку до Дня залізничника, — розповідає Василь Буцерога. — Туди потрапляють ті працівники, в кого кращі показники по роботі, в кого найкраща дисципліна тощо. На жаль, цьогоріч, у зв'язку з карантином, всі заходи святкування відмінені. Буде відеоконференція, поздоровлення по селектору і все. Є працівники, яких ми відзначили нагородами. Користуючись нагодою хочу привітати всіх працівників залізничного транспорту зі святом. Найголовніше зараз під час пандемії всім здоров’я, гарної і гідної зарплати. Тому що зараз на залізниці важкі моменти, але ми думаємо, що буде краще. Також бажаю сімейного благополуччя, миру у нашій країні і всього найкращого.

Відео дня

За сумлінну працю на залізничному транспорті, вагомий особистий внесок в розвиток залізничної галузі, забезпечення потреб населення та економіки держави в перевезеннях вантажів і пасажирів, кваліфікованість та ініціативність в роботі, службову вимогливість, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня залізничника України, на Дошку пошани ДН-2 занесли наступних працівників регіону дирекції:

Знайомтесь, «Наша гордість»

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up