Наша земля заслуговує миру!

Наша земля заслуговує миру!

Маленькі патріоти за мир

 

Від чого залежить щастя кожної людини на Землі? Можливо, для когось важливою є  погода. Для інших щастя в їжі та одязі. Комусь приносить щастя висока заробітна плата. Але найбільше в світі щастя — це мир на землі, коли  люди живуть спокійно,  а земля не здригається від страшних вибухів, діти вільно спілкуються, здобувають знання, щоб зробити нашу країну ще прекраснішою.

Відео дня

21 вересня — Міжнародний день миру,  це день, коли кожен має замислитися над ціною миру, його важливістю для жителів всієї планети. І ось вже вкотре в ЗШ №5  відзначається День миру, а підготували його учні 3-А класу з класним керівником Іриною Слободяник.

Тиждень був різноманітним. 18-19 вересня  у школі відбувся конкурс малюнків «Ми за мир». Проявляли свою фантазію і творчість діти 3-А та 5-6 класів. 20 вересня у шкільній бібліотеці відбулася виставка книг «Під мирним небом». 21 вересня – лінійка, де діти читали патріотичні вірші, співали пісні про Україну, випустили в небо жовто-блакитні повітряні кульки та вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих за мир і спокій в Україні.

Головний символ свята – паперовий голуб. Учні 1-х класів почепили на карті України символічних голубів, які принесуть мир та спокій нашій Батьківщині, припинять кровопролиття та страждання українців. Діти говорили, щоб ці голубки повернули додому батьків, синів, братів та чоловіків, щоб запанував спокій та мир.

Учні 3-А класу закликають всіх людей на Землі: «Живіть у мирі та злагоді!», «Ми – за голубе небо! Ми – за тепле сонце! Ми – за щасливе дитинство! Ми – за МИР!»

Такі дні надають унікальну можливість передати розуміння значення миру дітям, щоб навчити їх людяності, доброти та поваги.   

Батьки маленьких патрioтiв 3-А классу шк.№5

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up