Наша землячка Анна Кахно боротиметься за титул «Міс-Вінниця»

Наша землячка Анна Кахно боротиметься за титул «Міс-Вінниця»
  • 17-річна Анна Кахно з Бродецького стала учасницею конкурсу «Міс-Вінниця».
  • Що цікавого дівчина розповіла про себе — читайте у нашому матеріалі.

Анна Кахно родом з смт Бродецьке. Нині дівчина — студентка першого курсу Вінницького державного педагогічного університету. Вона захоплюється історією, тож не дивно, що обрала саме цю спеціальність.

— У мене були різні варіанти, але я просто в останній момент передумала, побачила, що мені це дійсно цікаво і вирішила вступити саме сюди, — розповідає Анна.

Попри те, що навчається у педагогічному, дівчина тяжіє не до викладання, а до роботи дослідника.

Відео дня

— Мені дуже подобається історія і я взагалі хотіла б пов’язати своє життя з історичною наукою, хочу працювати як історик-науковець, — пояснює наша співрозмовниця. — В принципі, педагогіка — це також не погано, але щось зробити, залишити свій слід в історії — це було б чудово. Щось нове дізнатися, щось дослідити, знайти. Мені здається, це було б круто.

Окрім історії, Анна Кахно має багато інших захоплень. Їй подобається ходити в театр. Вона активна, тому займається спортом. А ще дуже любить співати.

— Співаю я ще зі школи, — розповідає дівчина. — У нас був свій ансамбль, він називався «Доремі». Його вже більше немає. Ми співали, їздили з ансамблем на різні конкурси від самої школи. Співати — в мене це ще з дитинства закладено.

Також Анні подобається подорожувати.

— Щоправда, зараз з карантином не виходить, — каже дівчина. — Сподіваюся, що після карантину кудись поїду.

Анна Кахно стала однією з 16 фіналісток конкурсу «Міс-Вінниця». Це не перший конкурс, у якому наша землячка бере участь.

— Я ще була на конкурсі краси «Міс-старшокласниця» у 2019 році. Це був конкурс від школи. Там я була перша віце-міс, — розповідає Анна.

Фінал «Міс-Вінниця» відбудеться 6 березня о 18 годині. Трансляція відбуватиметься онлайн. А поки що триває голосування у номінації «Міс-Інтернет», де наша землячка Анна Кахно лідирує. Свій голос за дівчину можете віддати і ви. Для цього достатньо перейти за посиланням і віддати свій голос за Анну. Вона під номером три. Голосування проходить до 5 березня.

— Я можу сказати, що дуже стараюся і сподіваюся, що не підведу весь район, — підсумувала дівчина.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Екатерина Кузик (муха)

    Помилка в статті, Анна #3

    Елена Удвуд reply Екатерина Кузик (муха)

    дякую, що помітили. виправила
  • Юлія Фурман

    Анна Кахно під номером 3,
    Будьте уважні.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up