Наше училище вибороло золото на міжнародній виставці

Наше училище вибороло золото на міжнародній виставці
  • Козятинське МВПУЗТ взяло участь у міжнародній виставці "Сучасні заклади освіти", що відбулася у Києві.
  • Про це повідомляється у групі навчального закладу у Фейсбук.

У вівторок, 4 серпня у Київському палаці спорту стартувала одинадцята міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти" та Міжнародна виставка освіти за кордоном "World Edu". Наше училище працювало над проектом "Міжнародне співробітництво як важливий фактор конкурентноспроможності української освітньої системи". І саме цей проект став одним з трьох, що посіли перше місце.

Крім нашого училища золотою медаллю також нагородили Центр професійної освіти "Даугавпілський технікум" (Латвія) та Тренчинську доправну академію міста Тренчин (Словаччина).

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній) 13:03 Лелеки повернулися, а їхньої домівка немає — зруйнували 12:40 "Укрзалізниця" відкриває нове сполучення до курортного Трускавця (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up