Наші футболісти — кращі в бердичівській команді

Наші футболісти — кращі в бердичівській команді

Серед них Владислав Мосійчук та Роман Сухенко

У п’ятницю, 20 липня, на Козятинському на стадіоні “Локомотив” відбувся дитячий турнір з футболу. Ці змагання були організовані в пам’ять загиблих воїнів Козятинщини у війні з Московією. Взяли участь у змаганнях 11-13 річні спортсмени сіл Вернигородка та Перемоги від Козятинського району і дві команди — “Спортивний клуб” Бердичів. Усі у форматі 8+1 за коловою системою визначали кращу команду турніру.

Зігравши з усіма суперниками, кращий результат показала команда Бердичів-1. Підопічні козятинського тренера Володимира Синяка, перемігши суперників в усіх матчах, здобули золоті нагороди.

На другому місці фінішували футболісти села Перемога. У них срібні медалі. Замкнули трійку призерів футбольний колектив села Вернигородок. Четвертою командою турніру стали футболісти Бердичів-2.

Відео дня

Крім нагород, у командному заліку організатори змагань передбачили призи в номінаціях “Кращий гравець турніру”. Ним став виступаючий за команду тренера Синяка наш земляк з Флоріанівки Владислав Мосійчук. Кращим воротарем турніру було визнано стража воріт команди Бердичів-2 Даниїла Юзопольського. Кращим захисником турніру став гравець команди Бердичів-1 Артем Сєров. А нападником — наш земляк  Роман Сухенко з команди Бердичів-1. Восьмикласник школи № 9 розписався у воротах суперників п’ять разів і став кращим снайпером!

На цьому турнірі, щоб скласти конкуренцію першій бердичівській команді, було дозволено підсилення футболістами з інших футбольних колективів. Таким правом не скористалися тільки гравці села Вернигородок. Тому, щоб був організаторами передбачений приз справедливої гри, він би по праву дістався б цій команді з берега річки Гуйви.

Щодо самої гри, яку демонстрували команди на турнірі, то це футбол яскравих індивідуальностей. Командні дії гравців епізодами не вписувались в план на гру тренера. Тренери, в пошуках моделі, яка б забезпечувала результат в кожному матчі, навіть під час змагань.

Найбільш видовищний матч на турнірі продемонстрували команди  Бердичів-1 і Бердичів-2 в зустрічі між собою. А бойовий дух — жагу до перемоги продемонстували команди Вернигородка й Перемоги.

Шкода, що, як і в день пам’яті загиблих воїнів Козятинщини у війні на сході України, так і на дитячий турнір, присвячений воїнам, ніхто не прийшов з чиновників. Під завісу турніру прийшов депутат міської ради, голова бюджетної комісії Олексій Каратеєв. Він разом з організатором турніру Петром Міськовим нагороджував спортсменів-футболістів.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up