Наші каратисти привезли два “золота” та дві “бронзи”

Наші каратисти привезли два “золота” та дві “бронзи”

Досягнення: козятинчани Тимур Коломієць та Денис Ващевський — чемпіони України з кіокушинкай карате

Гордість. Козятинські каратити достойно представили наш край на Чемпіонаті України з кіокушинкай карате. Змагання проходили 10-11 травня у Львові, серед юнаків та дівчат 2005-2010 років народження та молоді 1999-2001.

За Козятин виступили каратисти спортивного клубу "ТАКО" та КДЮСШ

У результаті маємо дві золоті і дві бронзових медалі.

Відео дня

Хто кого поборов

Денис Ващевський став чемпіоном у своїй ваговій категорії, провівши чотири поєдинки з сильними противниками. Оцінка за бої — "вазарі" (спортсмен заробив пів очка в свою перевагу).

Тимур Коломієць змагався у ваговій категорії понад 45 кілограм. Каратист виборов перемогу у трьох поєдинках з більш досвідченими спортсменами та здобув золото.

Олександра Живчик стала бронзовою призеркою Чемпіонату України, у ваговій  категорії 55-60 кілограм, провівши чотири важкі поєдинки.

Іван Сушко також виборов собі бронзу, у ваговій категорії понад 55 кілограм. Хлопець змагався у чотирьох боях з суперниками, які були важчі за нього на 10-25 кілограм. Та це не завадило йому посісти призове місце.

Про чемпіона

Журналістка "RIA-Козятин" поспілкувалася з мамою одного із чемпіонів Тимура Анастасією Коломієць.

— Для нас це велика радість та гордість за сина, — каже вона. — Ми дуже хвилювались, але вірили у його сили. Чекали додому тільки з перемогою. На змаганнях Тимура підтримував тато і це надавало йому сил та впевненості у собі. Хочу висловити велику вдячність за досягнення сина нашому тренеру Анні Сас.

Тимур Коломієць — неодноразово здобував перемоги на районному та обласному рівнях. Навчається у 4-Б класі школи №1. Окрім карате, любить грати у футбол, кататися на велосипеді. Активний, спортивний, привітний та дружній юнак. У школі полюбляє математику ну і звісно, фізкультуру.

Бажаємо каратистам не зупинятися на досягнутому і здобувати нові перемоги!


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up