Наші легкоатлети вдало виступили у Львові і Вінниці

Наші легкоатлети вдало виступили у Львові і Вінниці
В центрі чемпіонка світу стрибків у висоту з юніорів Ярослава Могучих
  • У минулі вихідні у Львові та Вінниці проходили змагання легкоатлетів. У Львові – Меморіал Дем’янюка зі стрибків у висоту. У Вінниці – чемпіонат Вінницької області з легкої атлетики. На обох турнірах вдало виступили спортсмени нашого краю. На змаганні стрибунів у висоту чемпіоном став Кирило Луценко. Він з особистим рекордом 195 см посів перше місце. Після такого стрибка десятикласник школи №5 наблизився ще на крок до звання майстра спорту.

Серед молодших спортсменів відмінний результат показала Єлизавета Чорна. Висота 160 см підкорилася тільки їй. Третє місце в категорії молодших дівчат посіла, з результатом 145 см, Злата Янчевська. Хороші результати показали Максим Гайдучок – 175 см, Олександр Вахнівський – 170 см, та Максим Хилюк – 165 см.

На чемпіонаті Вінницької області за відсутності Юлії Чехівської команда Козятинського району зайняла загальнокомандне третє місце. Стрибнувши на 200 см у висоту, Влад Егоров здобув тільки срібну нагороду. Медаль такої ж проби з результатом 155 см здобула Христина Заїчко. Вадим Підручний здобув бронзову нагороду в бігу на три тисячі метрів. Подолав він цю дитанцію трохи більше, ніж за 9 хвилин. Бронзовим призером з бігу на 800 метрів стала Єлизавета Забєліна. Срібною призеркою в штовханні ядра стала учасниця чемпіонату світу серед спортсменів паралімпійців Марія Шпатківська. Вона штовхнула семикілограмовий снаряд трохи більше як на 10 метрів. Трохи не вистачило до призів Артуру Оберняку та Уляні Лакійчук. 

Відео дня

Міська Козятинська команда легкоатлетів посіла ІІ загальнокомандне місце. Золотими призерами стали Олена Лавренюк в бігу на 1500 метрів та Вадим Лазарчук з бігу на 60 метрів з перешкодами. А Олена Насіновська  отримала срібну нагороду з бігу на 60 метрів.

Інші спортсмени призерами не стали та внесли вагомий вклад у скарбничку міської команди.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up