Наші перемогли житомирянок

Наші перемогли житомирянок

Репетиція Махнівського «Колоса-Мрія» перед стартом другого кола вдалася.

Вони в товариському поєдинку перемогли житомирянок 1:0

У неділю, 14 квітня, на стадіоні «Колос», що в селі Махнівка, пройшла товариська зустріч жіночого футболу. До команди «Колос-Мрія» Козятинського району приїхали дівчата ЖФК «Полісся», Житомир. Обидві команди виступають у першій лізі чемпіонату України. Тож суперниці мали хорошого екзаменатора в перевірці зіграності команд у всіх ланках. Обидві команди в міжсезоння зазнали значних змін. Житомирянки під свої знамена залучили молодих перспективних спортсменок та футболісток з досвідом, які встигли пограти у футбол на найвищому рівні.

Тренери команди нашого району роблять ставку на перспективних гравців місцевої футбольної школи. Тільки цієї зими в команду прийшли дівчата з Михайлина, Глухівець, Безимени. Семеро перспективних вже виступають за основу команди.

Щодо самої гри, то обидві команди продемонстрували змістовний футбол в усіх компонентах гри. Скучивши за футболом, спортсменки прагнули забити. Тому з перших хвилин матчу команди намагалися грати у відкритий футбол. От тільки до взяття воріт справа не доходила. Майже в кожній атаці обох суперниць захист команд діяв вдаліше від атакуючих. А можливо, на боці захисту в цей день зіграла Фортуна.

Відео дня

Єдиний гол у зустрічі друзів-суперниць був забитий Іриною Жуковою («Колос-Мрія») на 30-ій хвилині першого тайму. Вона на паузі перехитрила не кого-небудь, а стража воріт минулорічного чемпіона України Харківського «Житлобуду» Тепер учасниця матчів ліги чемпіонів жіночого футболу захищає ворота Житомирського «Полісся».

“Колос-Мрія” за мить до матчу

Гості їхали в Махнівку, щоб перемогти колоскових. Тільки наші землячки також були налаштовані на перемогу і добилися її.

Після гри спортсменки обох команд подякували одні одних за красиву і коректну гру. Адже найбільш прикре в футболі не поразка команди, а травма гравця.

А ще футболістки «Колоса» запросили своїх прихильників на матч 7-го туру, який відбудеться 27 квітня на стадіоні «Колос». Суперником наших землячок буде один із лідерів чемпіонату першої ліги ВО ДЮСШ “Вінниця”. Це буде дербі команд з Вінниччини.

Нагадаємо,що:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up