Насмітили на майданчику ліцею

Насмітили на майданчику ліцею
  • Розкидане сміття — ось що ми побачили за будівлею ліцею надвечір у вівторок, 9 травня

Територія колишньої четвертої школи — одне з тих місць, куди козятинчани полюбляють навідуватися ввечері. Тут частенько можна зустріти людей, які прогулюються зі своїми чотирилапими улюбленцями. А ще молодь час від часу влаштовує тут посиденьки.

Те, що це місце користується таким шаленим попитом — зовсім не дивно. Перш за все тому, що майданчик та футбольне поле виходять просто до Водокачки. Та є ще й друга причина: до території опорного ліцею постійно є вільний доступ, тому що ворота не замикаються тут навіть після того, як учні по закінченню занять розходяться додому.

Так вже історично склалося, що до четвертої школи навідуються не лише відпочивати. Через навчальний заклад ходять із села Козятина в місто. Єдиний період, коли доступ до території колишньої четвертої школи закрили, припав на початок повномасштабного вторгнення. Тоді перегородили проходи, що ведуть до села Козятина та до стадіону «Локомотив», а ворота ввечері замикали. Минув час і гілки, які перегороджували шлях, забрали, ворота перестали закривати і люди, як завше, стали приходити до четвертої школи. Та, схоже, козятинчани стали цим дещо зловживати.

Відео дня

Повно сміття — таку картину ми застали на майданчику четвертої школи надвечір у вівторок, 9 травня. Обгортки, пакети та пляшки порозносило вітром по всій території, бо сміття валялося і біля гірки, і біля турніків, і на зеленій зоні.

Склалося таке враження, наче хтось залишив пакет зі сміттям і його просто роздерли собаки. І це при тому, що за декілька метрів від майданчика, під самісінькою будівлею навчального закладу стоять баки для побутових відходів.

 

Читайте також:

«Це жахіття зветься сходинки Будинку культури»

Озеленення та благоустрій: як на вулицях Козятина наводили лад

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Дмитро Троян

    А в чому проблема, встановити камери, потім дане відео дати поліції, штраф, тай все.......
  • Valentina Shaidovska

    Немає ще свідомості у наших людей що потрібно не смітити, а просто прибрати після себе адже по всьому місту є сміттєві баки і можна викинути сміття. Це задрипанці, які не хочуть жити в чистоті і порядку.

    Ирина Орлова reply Valentina Shaidovska

    Valentina Shaidovska все починається в житті з малого....
  • Ирина Орлова

    Нічого дивного. Територія не зачинена для вільного доступу.
  • Pes Mayonez

    а хто ж це зробив??

keyboard_arrow_up