Настрибали на багато медалей

Настрибали на багато медалей
  • В легкоатлетичному манежі Вінниці за ініціативи директора СДЮШОР (Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву) Миколи Закревського, палкого прихильника легкої атлетики та заслуженого тренера України Павла Дмитревського був організований Новорічний турнір з стрибків в висоту.

Учасниками змагань були учні місцевої спортивної школи “Динамівець”м. Бердичіва і дві козятинські команди — міста і району. Проходили змагання в особистій першості  Брали участь спортсмени від 8 до 17 років. Як розповів газеті тренер Валерій Зелінський, вдало виступили наші земляки.

Серед наймолодших спортсменів переможцями стали Маргарита Ярош та Тимур Ростовський

Серед 10-річних стрибунів-висотників перше місце у Олексія Лясковця, результат якого 140 см, друге місце в Богдана Яроша 140.

Відео дня

У дівчат в цій віковій категорії золоту медаль здобула Уляна Лакійчук (120см), а срібною призеркою стала Софія Попіякова (110см.)

В категорії 2005-2006 р.н. весь п’ядестал серед хлопців та дівчат був за козятинцями. Золоті нагороди в Артура Оберняка (160см) та Лізи Чорної (150см). Срібними призерами стали Влад Поліщук, який показав результат як і переможець (160) з другої спроби та Настя Филатюк(140). Третє місце і бронзові нагороди у Сергія Вахнівського (155) та Дарї Переверзової (135).

В віковій категорії 2003-2004р.н. бронзову нагороду отримав Кирило Луценко. Його результат — 165 см.

А серед 16-річних спортсменів неперевершеним був Влад Єгоров. Одинадцятикласник школи- ліцею стрибнув майже на 2 метри. Його результат 195 сантиметрів!

Крім медалей, спортсменам були вручені грамоти та новорічні подарунки-солодощі

Фінальну крапку на цих змаганнях поставили дорослі спортсмени — учні заслуженого тренера України Ігора Лонського з м.Бердичів. Майстри спорту міжнародного класу Олександр Баранніков, Віктор Лонський та Олександр Нікітін, які взяли висоту 2.15 з першої спроби. Ці спортсмени зараз готуються в Вінницькому манежі до всеукраїнських та європейських стартів.

Дмитро Артемчук

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Влад

    Мені 17:)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up