Наталія Соляр — «Учитель-2019»

Наталія Соляр — «Учитель-2019»

Серед викладачів загальноосвітніх дисциплін природничого циклу закладів П(ПТ)О Вінницької області

29 травня у «Гніванському професійному ліцеї імені двічі Героя Радянського Союзу Р.Я. Малиновського» відбувся фінал обласного конкурсу «Учитель-2019» серед викладачів загальноосвітніх дисциплін природничого циклу закладів П(ПТ)О Вінницької області.

Участь у ньому брали учасники-переможці попередніх етапів: І-го етапу - оцінювалося професійне портфоліо конкурсанта; ІІ-го етапу – «Учитель-лідер» (оцінювалися відеоматеріали уроку), а також «Відкритий урок» (проведення на базі навчального закладу).

Відео дня

— Наше училище представляла викладач хімії та біології Наталія Заїчко. До фіналу творчою групою училища разом із фіналісткою конкурсу були підготовлені завдання: рішення психолого-педагогічних тестів; презентація візитівки «Моя покликання - Учитель»; презентація на тему «Система робота над методичною проблемою», а також творче представлення власних захоплень та уподобань «Світ моїх захоплень», — йдеться на сайті козятинського залізничного училища.

Наталія Анатоліївна достойно пройшла всі етапи конкурсу.

За високий рівень професіоналізму, творчий підхід до професії, яка стала справжнім її покликанням, Анатоліївна Заїчко була нагороджена Дипломом Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації за зайняте І-ше місце у професійному конкурсі «Учитель-2019»

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up