«Навантаження призвели до аварії на ГРП, яка постачає газ від вулиці Кондрацького до мікрорайону ПРБ»

«Навантаження призвели до аварії на ГРП, яка постачає газ від вулиці Кондрацького до мікрорайону ПРБ»
Фото ілюстративне
  • Вчорашні ракетні удари по території області призвели до суттєвого погіршення ситуації в енергетиці та газопостачанні.
  • Аварійні відключення по території всього бувшого району. Схем відключення немає, відключаються всі підстанції.
  • Після ввімкнення електроенергії запускають свою роботу газові котли, ці навантаження вчора після 22 години призвели до аварії на ГРП, яка постачає газ від вулиці Кондрацького до мікрорайону ПРБ.

Годину тому Тетяна Єрмолаєва — Козятинський міський голова опублікувала допис, де я пояснення  відсутності газопостачання на ПРБ.

— Ситуація з електропостачанням є дуже критична. Планових аварійних відключень немає, графіків немає. Аварійні відключення найближчими днями, до ліквідації наслідків, будуть в режимі чотири години відсутнє постачання, дві години є електроенергія. Аварійні відключення по території всього бувшого району. Схем відключення немає, відключаються всі підстанції. Після ввімкнення електроенергії запускають свою роботу газові котли, ці навантаження вчора після 22 години призвели до аварії на ГРП, яка постачає газ від вулиці Кондрацького до мікрорайону ПРБ. — йдеться у дописі

Відео дня

Разом з тим повідомляють — у ліквідації аварії задіяні п’ятнадцять аварійних груп. Вони працюють зранку в цьому районі. Разом з тим пояснюють — будинки спочатку відключають, далі перевіряють витік обладнанням, відновлюється газопостачання. При виявленні витоку «по стояку», газопостачання не відновлюється без обстеження квартир.

— Просимо відключати котли під час виключення електроенергії, включати згодом, щоб позбутися «пікового» пуску газового обладнання. Відсутність електроенергії призводить до відсутності водопостачання, зв'язку та Інтернету. Маємо бути терплячі, економні і відповідальні в складній ситуації з постачанням енергоресурсів. Перемоги нам. — підсумувала очільниця громади.

Нагадаємо, вчора ввечері 15 листопада, мешканці ПРБ залишилися без газу

Результати опитування, яке ми робили на нашому сайті в другій половині дня

А ось і реакції людей на допис Тетяни Єрмолаєвої

Читайте також:

У Вінницькій області влучили в об’єкт критичної інфраструктури — Борзов

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Олена Білоока

    Катукова 39 друга доба без газу!!!!
  • Читач80

    Все, як завжди. Козятин газ літо профукали, а коли похолодало - почали вибивати ГРП. Ремонти, та підготовку обладнання потрібно проводити вчасно, по регламенту. Це, нажаль, було не останнє аварійне відключення газу на ПРБ та інших частинах бувшого Козятинського району.

    P. S. Для Вінницягаз першочерговим приорітетом є стовідсотковим збір коштів за транспортування газу, а все решта - байдуже. Працівники аварійної служби замість того, щоб виконувати свої прямі обов'язки, розносять квитанції на оплату за транспортування газу, та знімають показники лічильників... Бо за це керівники отримують гарні премії.
  • Наталия Рожко

    Тільки одні 2 год без світла ,  а другі по 5 год

    Zahrebelna Maryna reply Наталия Рожко

    Наталия Рожко ПРБ без світла з 8.00 ранку, взагалі.

    Алла Луцкова reply Наталия Рожко

    Наталия Рожко 100% і жодної інформації

keyboard_arrow_up