Навчання лікарів

Навчання лікарів

Навчання для медика не завершується по закінченню вузу, для того аби бути «на коні» та не залишатись у ХХ сторіччі він має постійно навчатись й вдосконалюватись

«До чого це усе?», - подумаєте Ви? А ось до чого: 18.09.18 у м. Вінниця відбувся хірургічний форум із міжнародною участю, організований Відкритим Медичним Інститутом та Вінницьким національний медичним університетом імені М.І. Пирогова під час якого обговорювались наріжні проблеми сучасної хірургії. Досвідом роботи, особливостями проведення операцій та ведення хворих ділився професор хірургії, завідувач хірургічним відділенням Данубського госпіталю у місті Вена (Австрія) Стефан Кріванек.

Делегатами від КП «Козятинська ЦРЛ» стали: головний лікар Кравчук О.М., завідувач хірургічним відділенням Шавлюк В.М. та хірург Шавлюк Р.В..

Протягом проходження заходу делегати прослухали лекції щодо дотримання основних правил «безпечної хірургії», ознайомились із методиками виконання операцій з приводу різних форм запалення жовчного міхура, операцій з приводу гриж та дізнались статистичні показники якості надання хірургічної допомоги у Австрії.

Відео дня

*мусимо зазначити, що ми користуємось такими ж методиками й показники лікування маємо відповідні.*

Ось так ми розвиваємось.

Бажаємо Вам здоров`я, ваше КП «Козятинська ЦРЛ».

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 У Білопіллі горів житловий будинок 11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up