Навчання лікарів

Навчання лікарів

Навчання для медика не завершується по закінченню вузу, для того аби бути «на коні» та не залишатись у ХХ сторіччі він має постійно навчатись й вдосконалюватись

«До чого це усе?», - подумаєте Ви? А ось до чого: 18.09.18 у м. Вінниця відбувся хірургічний форум із міжнародною участю, організований Відкритим Медичним Інститутом та Вінницьким національний медичним університетом імені М.І. Пирогова під час якого обговорювались наріжні проблеми сучасної хірургії. Досвідом роботи, особливостями проведення операцій та ведення хворих ділився професор хірургії, завідувач хірургічним відділенням Данубського госпіталю у місті Вена (Австрія) Стефан Кріванек.

Делегатами від КП «Козятинська ЦРЛ» стали: головний лікар Кравчук О.М., завідувач хірургічним відділенням Шавлюк В.М. та хірург Шавлюк Р.В..

Протягом проходження заходу делегати прослухали лекції щодо дотримання основних правил «безпечної хірургії», ознайомились із методиками виконання операцій з приводу різних форм запалення жовчного міхура, операцій з приводу гриж та дізнались статистичні показники якості надання хірургічної допомоги у Австрії.

Відео дня

*мусимо зазначити, що ми користуємось такими ж методиками й показники лікування маємо відповідні.*

Ось так ми розвиваємось.

Бажаємо Вам здоров`я, ваше КП «Козятинська ЦРЛ».

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України Від читача 09:28 Пожежний схематоз 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled 12:09 Козятинський ЦНАП отримав комплект сучасної портативної техніки 11:01 Десятка найдорожчих закупівель міської ради у березні 10:20 Родинам загиблих Героїв Ігоря Болдіна та Анатолія Федорця вручили державні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up