Навчання в міських школах призупинили до 3 лютого

Навчання в міських школах призупинили до 3 лютого
  • Сьогодні, 27 січня, члени комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міської ради прийняли рішення тимчасово призупинити освітній процес в козятинських навчальних закладах. Карантин розпочнеться з вівторка, 28 січня по 3 лютого (включно).

Як йдеться на сайті козятинської міської ради, на цей же період призупиняється проведення масових заходів і робота позашкільних гуртків. Пропущені уроки відпрацьовуватимуть за рахунок ущільнення навчальної програми.

  • За даними міського управління освіти та спорту сьогодні, 27 січня, в освітніх закладах відсоток захворювання серед учнів близько 16-22%.

За інформацією завідувача відокремленого структурного підрозділу Козятинський міжрайонний відділу лабораторних досліджень МОЗ Леоніда Ящука, у місті проводитися щоденний моніторинг захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції.

На всіх об’єктах, де проводиться прийом або обслуговування населення, запроваджено обов’язкове використання марлевих респіраторів. На період епідемії рекомендовано утриматись від проведення будь-яких масових заходів на території міста.

Відео дня

— Наступне засідання комісії відбудеться 3-го лютого. Тоді і буде ухвалено рішення про подальший розвиток подій, — йдеться в повідомленні

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up